De politiek is van iedereen, vindt PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal

Wij willen alle inwoners van De Ronde Venen een stem geven in de gemeentepolitiek. Daarom begint ons verkiezingsprogramma met hoofdstuk 0. Daarin kan iedereen ons wensen meegeven, dingen die men graag gerealiseerd ziet in de komende vier jaar. Of zaken die men juist wil behouden.

Wat mag niet ontbreken? Wat moet er écht gebeuren in de komende raadsperiode? Wat mist men? Dorps omvattend of een klein verbeterpunt, alles mag. Goede plannen en ideeën die passen bij onze beginselen krijgen een plaats in het hoofdstuk 0. Die beginselen zijn vrijheid, verantwoordelijkheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit.

“We willen ons programma van en voor iedereen maken”, aldus het lijsttrekkers-duo Ernst Schreurs en Erika Spil. “Ons doel is vitale, sterke dorpen. Dorpen waar mensen samen kunnen wonen en werken, kinderen naar school kunnen gaan en sociale samenhang mogelijk wordt gemaakt. Samen met inwoners, organisaties en bedrijven willen wij hieraan werken”.

Men kan inzendingen voor hoofdstuk 0 tot 1 maart aanstaande insturen via info@pvdagroenlinks.com.

De fotowedstrijd die de partij eerder startte is overigens ook verlengd tot 1 maart. Er zijn al mooie foto’s binnen gekomen, maar er kunnen nog steeds inzendingen bij.