Hedy Jagtman winnares fotowedstrijd PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal

Winnende foto van Hedy Jagtman
(klik op de foto voor volledig formaat)

Een jury bestaande uit Queenie Reesinck en Patrick Hesse heeft Hedy Jagtman uitgeroepen tot winnares van de fotowedstrijd van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal. Inwoners van De Ronde Venen konden tot 1 maart foto’s inzenden van dingen die zij graag willen behouden, waar zij vanaf willen zijn of die juist graag erbij willen hebben. Dat leverde een bonte verzameling foto’s op, te zien op www.pvdagroenlinks.com

Queenie Reesinck heeft 30 jaar ervaring met fotografie en het verwerken van foto’s tot AV-series en films: “Deze foto geeft mooi weer hoe mooi De Ronde Venen zijn: we hebben de natuur letterlijk naast de deur, zie de kerktoren van de dorpskern, er kan vlakbij gerecreëerd worden (zie de bootjes)” . Patrick Hesse is beroepsfotograaf in De Ronde Venen: “Hedy heeft een smaakvolle serie gemaakt”. Samen oordeelden ze dat de foto goed past bij het gedachtegoed van PvdA-GroenLinks-LokaalSociaal omdat hij weergeeft hoe belangrijk natuur is in het dagelijkse leven van de inwoners.

De prijsuitreiking zal waarschijnlijk zaterdag plaatsvinden tijdens de Braderie in Mijdrecht. De prijs is nog een verrassing.