Nominaties gevraagd voor uitreiking prijs Groene Lintjes

PvdA–GroenLinks-LokaalSociaal reikt op zaterdag 28 juni voor de derde keer de “Groene Lintjes” uit. Dit is een onderscheiding die gaat naar mensen die zich op positieve wijze inzetten voor groen, milieu en duurzaamheid in de gemeente De Ronde Venen. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten nomineren.

In gemeente De Ronde Venen zijn er gelukkig heel wat mensen die zich inzetten voor milieu en natuurbehoud. Zij doen dat met enthousiasme en deskundigheid en verlangen daar, behalve het behalen van resultaten, gewoonlijk niets voor terug. Om deze mensen een blijk van waardering te geven en hun aktiviteiten te stimuleren, heeft PvdA–GroenLinks-LokaalSociaal een jaarlijkse Groene Lintjes uitreiking in het leven geroepen. In elk van de drie categorieën: Personen, Ondernemers en Organisaties wordt een lintje uitgereikt.

Vorig jaar waren de winnaars: de biologische melkveehouders Joost en Liesbeth Samsom uit Wilnis, Minse de Bos Kuil van Zonnig Baambrugge en Zorgboerderij Amstelkade uit Wilnis. Het is de bedoeling winnaars uit vorige jaren aan de jury te laten deelnemen.

Weet u iemand die een groen lintje verdient, of wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn, dan hoort de jury dit graag. Als u iemand nomineert, krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking.

U kunt uw nominatie zenden aan drv@groenlinks.nl of naar PvdA–GroenLinks-LokaalSociaal, Haagwinde 49, 1391 XX Abcoude. Graag voorzien van motivatie vóór 7 juni aanstaande inzenden.

Benieuwd naar de winnaars van de voorgaande jaren? Klik dan hier.