PvdA/GroenLinks is op zoek naar jou! Stel je kandidaat voor de gemeenteraad

Voel jij je betrokken bij de gemeente en wil je die een stukje socialer en groener maken vanuit de lokale politiek? Dan is PvdA/GroenLinks op zoek naar jou! Op donderdagavond 9 september om 20.00 organiseert PvdA/GroenLinks een oriëntatieavond in de raadzaal in Mijdrecht. Kom ook en ontdek of het raadswerk iets voor jou is!  

Oriëntatieavond in het gemeentehuis
De oriëntatieavond is bedoeld voor inwoners die interesse hebben om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad namens PvdA/GroenLinks. Tijdens deze avond leer je over waar PvdA/GroenLinks als partij voor staat, hoe de lokale gemeentepolitiek in elkaar zit en wat het werk als raads- of commissielid betekent. Na afloop is er volop ruimte om vragen te stellen en gezellig na te praten. Daarbij hanteren we uiteraard de coronamaatregelen. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via info@pvdagroenlinks.com.    

PvdA en GroenLinks in De Ronde Venen
In De Ronde Venen vormen PvdA en GroenLinks één gezamenlijke kieslijst en fractie. PvdA/GroenLinks is daarmee de enige zowel sociale, groene als progressieve partij in De Ronde Venen. Momenteel heeft de partij 3 van de 27 zetels in de gemeenteraad.

PvdA/GroenLinks staat voor vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, duurzaamheid en solidariteit. Om dat geluid uit te kunnen dragen hebben we mensen nodig die dat met energie en enthousiasme willen doen. Dus heb jij een groen en sociaal hart, komt dan naar de oriëntatieavond, vraag een persoonlijk gesprek aan met een raadslid of kandideer je direct voor de gemeenteraad.

Je kandidaat stellen?
Wil jij voor PvdA/GroenLinks de gemeenteraad in of commissielid worden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kandidaten@pvdagroenlinks.com. Hieronder kun je de profielschets lezen. Kandideren kan t/m uiterlijk vrijdag 17 september. Kun je niet op de oriëntatieavond, maar wil je wel eerst meer weten over het raadswerk? Stuur dan een mailtje naar info@pvdagroenlinks.com, dan nemen we contact met je op!

Profielschets lijsttrekker en raadslid PvdA/GroenLinks.